banner

Nylige leveranser av CDSR Mudringsslanger

levering av CDSR mudringsslanger-2

CDSR spesialbygd fleksibelmudring av gummislangerhar blitt brukt over hele verden og har bestått testen av ulike prosjekter.Kvaliteten på produktene har blitt bevist, så de blir godt mottatt av kundene.

Desugeslangebrukes hovedsakelig til rivearmdelen av sugetraktmuddermaskinen eller koblingsdelen av brorammen til kuttersugemaskinen.Sugeslangen tåler både over- og undertrykk, og kan fortsette å jobbe innenfor en viss dynamisk bøyevinkel.Det er en uunnværlig gummislange for mudderverk.

levering av CDSR mudringsslanger-3

Den passende omgivelsestemperaturen forsugeslangeer -20C ~ +50C, og den kan transportere sjøvann, ferskvann og blandinger av silt, gjørme, leire og sand med middels egenvekt mellom 1,0 og 2,0.

Strukturelle former kan velges basert på egenskapene til mudderskipene og arbeidsforholdene: stålflenssugeslange, sandwichflenssugeslange, pansret sugeslange og stålkjegleforet sugeslange.

levering av CDSR mudringsslanger-4

Utviklingen avflytende slangeteknologien gjør seg i stand til å implementere ulike funksjoner i størst grad og maksimere den stabile transportkapasiteten, og danner dermed en uavhengig flytende rørledning sammensatt av flytende slanger, som er koblet til akterenden av mudderverket.Dette forbedrer ikke bare effektiviteten til rørledningstransport, men kan også være holdbart og reduserer kostnadene for vedlikehold av rørledninger.

CDSR er den første produsenten som produsererflytende slangei Kina.Den utviklet flytende slange med suksess så tidlig som i 1999, CDSR flytende mudringsslanger er mye brukt sammen med de fleste mudringsskip i Kina.

levering av CDSR mudringsslanger-5

For forskjellige produkter vil våre designere velge en rekke av de mest passende materialene, og for å anbefale gjeldende slanger fra et bredt spekter av produkter, og deretter designe rimelige strukturer i henhold til kravene til kundene våre når det gjelder trykkklassifisering, slitestyrke, bøyeevne og andre ytelser for å møte produktservicekravene til sluttbrukere og kravene våre kunder etterspør.


Dato: 8. desember 2022